SAKANA DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sakana Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 20:31 Het was weer geweldig
2 dec 2022 om 19:23 Normaal goede service van sakana, helaas werd vandaag het eten ijskoud bezorgd ( wat normaliter warm is ), en was de bezorger al bijna weg terwijl we van 3 hoog komen.
19 nov 2022 om 21:37 Zoals altijd heerlijk. Alleen de black pepper beef beviel deze keer niet zo goed. Het vlees smaakte een beetje apart en de saus is normaal dunner, deze zat nu als een soort (slijm) laagje op het vlees. Ik heb hem niet opgegeten. Zonde van de 11,00
12 nov 2022 om 22:52 Al het eten was lauw en ook erg flauw. Weinig smaak.
12 nov 2022 om 21:04 Er zat geen wasabi bij. Echt heeeel vervelend
21 okt 2022 om 22:46 Goede kwaliteit! Top weer!
16 okt 2022 om 19:52 Het eten was koud en taai.. we hadden extra mayonaise besteld nou we kregen 1 laagje mayo in een beker echt schandalig voor een bestelling van 60 €.. Kwaliteit is echt achteruit gegaan
4 okt 2022 om 1:22 Duplings waren hard en koud. Sushi was niet vers taai en oud
1 okt 2022 om 7:18 Jammer dat Sakana achteruit gaat. Prijzen hetzelfde gebleven maar de producten echt stukken stukken stukken kleiner gemaakt. Smaak was ook niet zoals ik gewend ben van ze. Kwaliteit is niet meer voldoende om hier nog keer te bestellen, jammer
30 sep 2022 om 12:42 Sushi niet op smaak. De tonijn rook niet vers zoals ik dat gewend ben van Sakana. Het is echt ongelooflijk jammer hoe de kwaliteit achteruit is gegaan hier. Jullie waren mijn favo sushi tent maar het is echt niet meer hoe het geweest is.
24 sep 2022 om 20:24 Bestelling werd zeer zeer snel en goed geleverd